Ik ben er weer!

Het is een hele poos geleden dat ik een weblog bij hield, door omstandigheden was dit een tijd lang niet mogelijk. Maar ik heb gemerkt dat velen onder u dit toch wel erg leuk vonden om te lezen en dus moet ik haast wel weer beginnen. Nou, bij deze dan!!

We zijn inmiddels alweer een stuk op weg in het nieuwe jaar en het is tot nu toe best druk geweest in en rond de opvang. We mochten al zo’n 90 konijnen helpen de voorbije 4 maanden en dat verliep geweldig, want op dit moment staan er meer hokken leeg dan er vol zitten en dat maken we niet vaak mee. Ook qua financiën mogen we niet klagen, uit allerlei bronnen komen de donaties onze kant op en dat is heel erg fijn, want niets is zo erg als geld tekort komen om iets goed te  kunnen doen, gelukkig hoeven wij daar niet wakker van te liggen.

Samen met onze vrijwilligers probeer ik dan ook om de opvang en alles wat daarbij komt kijken zo goed mogelijk te regelen. Omdat we in de loop der jaren een goede naam hebben opgebouwd, hebben we een “vaste klantenkring”, mensen die steeds weer op ons terug vallen als er iets aan de hand is met hun dier of als ze er meer willen aanschaffen. Door mond- op mondreclame is onze opvang bekend geworden bij konijnenlievend Limburg, maar ook ver daarbuiten. Er gaan regelmatig konijnen naar andere delen van het land of naar het buitenland.

Via dit blog zal ik u op de hoogte houden van alle gebeurtenissen die met de opvang te maken hebben, maar zoals u van mij gewend bent zal er ook hier en daar een persoonlijke kijk op een en ander te lezen zijn. Ik neem niet gauw een blad voor de mond, dat weet men intussen wel. Als men zich niet kan vinden in mijn inzichten, meningen of uitingen raadt ik u dus nu alvast aan dit blog gewoon niet te lezen, hoeft zich ook niemand te ergeren, dat doe ik wel, hahaha!